Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Gradbenik Geli
NDED Gradbenik gel

Podrobnosti
+

Zagotoviti vaše nohte, je uporaba tako imenovano Builder gel iz UV gel in barvni gel serije eterično. S pomočjo NDED strukturo gel lahko ohranitev naravnih nohtov in okrepiti, kot tudi krivuljo C čudovito model prepričanju skozi a preprosta, vendar učinkovita obdelava in funkcije, ki so najboljši Lastnosti oprijema. Naše stavbe gel ustreza najvišji Evropski Kozmetika standardov in opekline, ko uporablja ne naravnih nohtov ali je Nagelhaut.Nachdem cured sprožilni gel ali Premaz, ki se uporablja je bila stavba gel se uporablja. Potop čopič velikodušno v lonček ter zalotiti a nekaj več Znesek viskozne strukture gela na krtačo lase na. Nabor zdaj sredi žebelj za in distribucijo gel na na celotno površino. Pomislite tudi ovojem konice nohtov. Opozoriti je treba, da najvišja točka gel v tranziciji se nahaja med naravnih nohtov in nasvet. Čas je 1,5-3 Minut, odvisno od naprave. Samostojni glajenje vam bo siten datotek boste prihranili. Uporaba izgradnjo srednje viskoznosti gel Enostavno delo začetnikom in tudi strokovnjaki. Izberite v naši Naslov skupščina UV geli med različne odtenke in odločijo za najboljšo kakovost Studio. Ujemajo z izdelki naših NDED serije. Pred uporabo, prosim mešamo.

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.5901

Prehľad

5
183
4
88
3
10
2
2
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna