Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Elements
Vylet Nails Elements 1. faza gel

Podrobnosti
+

Vi negovanimi rokami in long nohti, želite doseči to, ampak ne, ker preklicati vaše nohte? Potem gre za koliko drugih Ženske tudi. Vendar mora biti nihče čiste roke in dolgimi nohti pogrešati. Seveda obstaja možnost povečanja Naravne nohte, ampak če bi prekinil takoj, je razširitev Razmišljanje o namige nohtov. Z UV gel & barvni gel lahko zelo veliko REACH in umetni nohti videti Vylet-nails izdelkov Postavka zelo očitno. Naše Vylet-nails elementi 1 faza gel v na Velikost 15 ml lahko popolnoma predelana. Je lahko za vse plasti Model lahko uporabijo. Gel je skladnost, je v v Ravnanje omogoča enostavno in ne teče v robove. Hvala za njegovo Učinek medu raje sama gladko in se izogiba tako izdela Vložitve delo. Čeprav lahko uporabite za vse plasti mesto model, lahko To tudi popolnoma s na Vylet nohti gel premaz za še boljšo vzdržljivost in visok sijaj, zapiranje gel kombinirati. Prepričati je sama naše gelov. Ste posebej iz tega tudi proizvodnja gel je popolnoma presenečen. Zagotavljamo dolgoročno Proizvajalec izkušenj, najboljša storitev, najvišje kakovosti naših izdelkov.

Dimenzije
+

0.065 Meter (m)
0.07 Meter (m)
0.042 Meter (m)

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna