Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements 4 D barvni gel za plastične nohtov design

Podrobnosti
+

Končno, design na umetnost lahko tudi edinstveno lepe 3D ali Naturnagl bo priklical. Kot pri vseh plasti modela nohtov in nohtov design Variante so tukaj uporablja preveč ustvarjalnost nima meja. Na posebej razvit in najnovejše tehnologije, oblikovanje nohtov prihajajoči Vylet-nails elementov 4 d barvni gel, ki ga tudi so veliko drugih barv, daje nohti neprimerno velik Igre 3D FARB in motiv. To z nekaj UV gel & barvni gel izdelkov ustvarite kateri 3D optiko. Z geli Vylet-nails elementov bodo želje uresničile. Hvala za njegovo lastnost visoko viskoznostjo in njegovo edinstveno Plastičnost, ta gel je absolutno najljubši med nohtov oblikovalci. Svoje posebno kratko strjevanje čas z približno 1,5 do 3 minute je tudi zelo privlačna, če menite, da čas obdelave modeliranje nohtov. Vi tako so ven takoj hvala 4 d barvni geli Vylet-nails elementov v seriji možnost oblikovanja ekstravagantno Nailarts in vaše stranke, da presenečenje z nove možnosti oblikovanja nohtov. Prepričati sami z studio kakovostne izdelke visoke kakovosti in vam pokaže, kako majhne ali velik umetnik vam in naj vaše domišljije in Spustiti kreativnost pri oblikovanju umetni ali naravni nohti. 3D-predmetov na nohtih mora ne ostanejo le sanje - bodo Realnost.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna