Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements building gel pomaga modeliranje nohtov

Podrobnosti
+

Vylet-nails elementov graditi gel je gel, ki vam omogoča, da model C-krivulje (točke pritiska). Tako boste stabilizira umetnosti in naravnih nohtov in tako prepreči prelom na področju stresa točke. Zato je pomembno, da ste tako uporablja ta plast gela po ozdravljenih sprožilni gel, je najvišja točka v sredini. Bodite prepričani, da ste od vrha do sredine z gel nohtov nekoliko poveča in spet pade povrhnjico v isti lok. Na straneh, pazite, da delate tam ne tanjša. Dolžino nohtov je debelina gel strukturo. Več nohtov, močnejši sponke morajo. Če menite, da stran nohtov, C-krivulje ne sme videti kot gora, vendar več kot nežen val. Za vsako UV gel & barvni gel je mešamo pred uporabo. Lahko izbirate med naslednje tri variante barve in viskoznosti te stavbe geli: - Rosé - jasno in roza - mlečna, v standardni viskoznosti. -Jasen gel nekoč debela viskozen in v srednje viskoznosti. Vse štiri UV geli so na voljo v privlačno zasnovo lonček za nas, v spletni trgovini in studijska kakovost. Še vedno videti v naši trgovini in, da to in druge geli Vylet-nails elementi serije za vaš prst na roki žebelj.

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4

Prehľad

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna