Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Elements
Vylet Nails Elements osnove gel

Podrobnosti
+

Roke in nohti so izpostavljeni visokim ravnem stresa vsak dan, ker to ni vedno enostavno negovanimi rokami. V vsakdanjem življenju, obstaja veliko stvari, ki škodijo vaši nohti kot primer čistila. Kljub temu, lepi nohti potrebujejo ne ostanejo sanje. Umetnih nohtov Nasveti in model plast gela ali akrila naravni nohti so zelo dobro zaščiteni in roke videti čeden. Naravni nohti doseže želeno dolžino, jih je treba razširiti brez nasvetov z gel. Barvni gel in gel lahko z veliko različnih izdelkov iz UV za ustvariti najlepše stvaritve. Elementi Vylet-nails, zelo široko izbiro med drugim je elemente naših Vylet-nails, sprožilni gel, ki je odlična podlaga za vsako plast modela. To je, kot vsi naši izdelki najvišje kakovosti in ima dolgo življenjsko polico. Spoštuje varno nohtov in naredi model skoraj nemogoče dvigalo lahko. Sprožilni gel je nežen naravnih nohtov in se lahko uporablja za stavbe z nasveti, kot tudi čiste narave nohtov okrepitve. Preizkusite nas in naših izdelkih. Vas bo navdušila naše gel premaz. Ustvarite lahko tudi lep model plasti in Naildesigns. Boste želeli, da ne zamudite gel.  

Dimenzije
+

0.069 Meter (m)
0.071 Meter (m)
0.042 Meter (m)

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.5

Prehľad

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna