Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements biser učinek barvni gel za najlepše nohtov design

Podrobnosti
+

ni važno diskretno ali pisane, z UV in lahko najlepši barvni gel gel Ustvarjanje model plasti. Zlasti barvni gel je v zelo veliko različnih Barve na voljo, in lahko izbirate za vsak okus. Naše NDED Barvni gel PEARL je čudovit Biser učinek, ki daje vaši nohti, da nekatere nekaj. Posredujete lep lesk za opojnih učinkov, zavisti vsak bo. Na Barvo lahko intenzivnost z ponovnemu gel, sama vpliv. Tako lahko precej drugačen pogled s samo eno barvo prinašajo na vaših nohtih. Biserne barve gel lahko tako na sprožilni gel uporabljajo, kot tudi o razvoju gel. V UV-svetilke, je treba za tri minute lahko cured. Gel je srednje viskoznosti in je dobro ravnati nekaj začetnikom nail Designer. Pritegne celo gladko, kaj odveč vložitve delo je. Tako UV svetlobe je Strjevanje 100 odstotkov barve pigmentov lahko, naj gel na tanke uporabijo. Nabor Ste barvita poudarki, da tudi na turobne deževne dni lesk. Dobiš naše gel v druge barve in lahko izberete vedno najboljše. Prepričali so najvišje kakovosti naših izdelkov, Najnovejšo tehnologijo UV gel nastajajo.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna