Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Vylet-Nails Premium barvni gel MICA - za bleščeče predstave
Podrobnosti
+

MICA učinki so zelo priljubljena, še posebej za zvečer nail art. MICA se z Vylet-Nails Premium barvni gel z briljanten lesk zagotavljati gel nohti. Odvisno od želene intenzivnosti barve, gel v eni ali več plasteh lahko uporablja in cured pod UV svetlobo.
Preden lahko uporabijo Vylet-Nails Premium barvni gel sljude v gel modeliranje naravnih nohtov, je treba pripraviti ustrezno. Na v polirani off in uporabljati protetično lak premaz za dober oprijem, sledi plast gela sprožilni. Glimmerr barvni gel lahko sledite na enem od gradbenih plasti in je kot druge plasti gel, ki tudi na tanko in temeljito utrjene. Pred uporabo naslednjo plast gela, potenje plast je odstranjena s čistejši in Zellette. Na koncu modeliranje tesnilnih plasti kot konča se uporablja. Nadlak je tanek, vendar utrujen naslikana na žebelj in utrjene pod UV svetlobo. Po odstranitvi plast znoj in uporabo poliranje olje prihaja brilliance premium barvni gel še posebej dobro v ospredje, je zaobljubo trajno zaščitena pred poškodbami in praskami.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna