Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Revolution
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Vylet-Nails Revolution

Vylet-Nails Premium barvni gel neon Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium barvni gel neon
cena od 3,48 € *
-50%
Vylet Nails Revolution Gradbenik gel Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution Gradbenik gel
cena od 8,52 € *
-25%
Vylet Nails Revolution Primer Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution Primer
8,52 € *
-25%
Vylet Nails revolucija Baza gel Vylet-Nails Revolution Vylet Nails revolucija Baza gel
10,22 € *
-22%
Vylet-Nails Premium struktura gel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium struktura gel
cena od 2,95 € *

Umetni nohti so dobra stvar. So relativno obstojni, stabilni in prenesejo marsikaj, kar bi naravno noht tudi uničilo. Pa še naravni noht ščitijo, ki kljub vsej skrbi in negi, praviloma trpi pod lakom, sijajnim gelom, pogostim piljenjem in drugimi obdelavami. Ni pa nujno, da so umetni nohti tudi umetnega videza – da se jih ustvariti tudi s povsem naravnim videzom.

Vylet-Nails-Revolution  se imenuje serija UV-gelov, ki ekstremno poenostavi oblikovanje umetnih nohtov. Geli omogočajo, da oblikujemo zelo tanke in fine plasti, ki jih nežno položimo na naravni noht in jih ne nanesemo „na debelo“, kot je to pogosto slučaj pri oblikovanju nohtov. Vylet-Nails-Revolution pomeni tanke nohte, ki so komaj zaznavno pričvrščeni na naravne, so obstojni, kot druge vrste umetnih nohtov in dopuščajo tudi vsak dizajn, ki si ga zamislimo. Poleg barvnih gelov si lahko omislimo tudi gele v metaliziranem videzu, z bleščicami, s finimi sijajnimi delci, v zlati, srebrni ali bakreni barvi, pa tudi v neonskih ali pastelnih barvah. Seveda je mogoče z Vylet-Nails Revolution izdelane nohte narediti v videzu enostavne francoske manikire, jih samo rahlo obarvati in dovoliti, da delujejo kar najbolj naravno.

Vylet-Nails Revoltuion je serija izdelkov, ki so popolno prilagojeni drug na drugega. Tukaj boste našli vse, kar potrebujete za oblikovanje gelnih nohtov – in še več! Razglejte se po našem katalogu in se pustite navdušiti.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna