Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Revolution
Hvala za večjo stabilnost nohtov Vylet-Nails Revolution skupščina gel

Podrobnosti
+

Želim, da model na svoj naravni nohti umetni nohti z gel tehnologijo, morate nekaterih nohtov geli, ki ne bi bilo: sprožilni gel, gel strukturo in pečatenja gel. Po potrebi lahko uporabite, tudi barvni gel ali Glittergel. Vendar, vi should izdelovanje varen, da uporabite vse geli za nohte iz iste serije na vaših nohtih. Samo tako lahko vse komponente uskladiti tudi s seboj in vam z odlično kakovostjo. Za trifazni model mesto ki primerna revolucije Vylet-nails, gradnjo gel serije Vylet-nails revolucija zelo dobro. Uporabite ta gel ozdravljenih sprožilni gel iz iste serije, kot drugi sloj gela. Model z gel strukturo po vam je so se dobro meša, C-krivulje. Na tej krivulji, je pomembno, da vedno najdebelejša uporabite gel v centru. Konice nohtov v sredini, je treba nekoliko povečati in nazaj spusti povrhnjico v isto zanko. Dlje boste želeli nositi umetne nohte, ukrivljenost svetlobe mora biti močnejši. Imejte v mislih, da uporabi oblikovanje nohtov nohtov so dovoljene strani stavbe gel ne tanjša in v nohtov robovi zaiti gel takoj s palico palisandra čisto je. Ta struktura gel nohtov Studio-kakovost zvoka, majhna cena, prihaja iz izdelka spekter UV gel & barvni gel. Ne oklevajte in koristi od revolucije Vylet-nails NDED.

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.6

Prehľad

5
4
4
0
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna