Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet-Nails Studio Edition GLAMOUR veliko nohtov barvni gel

Podrobnosti
+

Vi ki je videti zakaj to zelo posebno za svoje modele nohtov? Potem vam bo tam z naše Vylet-nails Studio Edition GLAMOUR barvni gel zgornji razred s prostornino 5 ml našli! Barvni gel UV gel in so odlična orodja za strokovno Model mesto. Geli Vylet-nails Studio Edition imajo izjemne Lastnosti. Ste glamur barve gela gela vrhunskih. To je zelo nejasen. Najboljši koktajl učinki so popolnoma v skladu s trendom in izročiti vaš nohti so zelo posebne ekstra. Na Gel je srednje viskoznosti in je zato zlasti primeren za obdelavo. Skozi njegovo lastnost, ki se razteza tudi nemoteno se, naporno je Vložitev dela ne sme biti vprašanje ker gel ne teče. Gel je lahko bodisi nanese neposredno na gel sprožilni ali gel stavbe. Tako da je vse gela v UV svetilka bo osvetljene in se strdi na 100 odstotkov, treba uporabiti tanke. Za večjo intenzivnost barve za REACH gel lahko uporabijo večkrat. Z Lahko da najlepših motivov, da ta gel nohtov. Naj Vas vaši domišljiji prosto gibati. Ustvarite utrinkov s ta gel! Smo Dostavljate izdelkov najvišje kakovosti. Uživajo naše dolgoletne Zaupanje proizvajalcev izkušenj. Naši izdelki so do datuma Gel tehnologijo proizvaja in veljajo stroga merila za testiranje.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.2

Prehľad

5
1
4
4
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna