Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition Francoski gel

Podrobnosti
+

Bi imate umetni nohti, ki zelo malo razlikujejo od naravne nohte? To lahko storite z Vylet-nails Studio Edition francoski gel. Uporabi ta francoski za nohte vam z naravno nohti gel. Imate dve možnosti, da uporabi gel za belo nohtov nasveti. Lahko distribucijo francoski gela s čopičem na gelu sprožilni ali po zdravljenju stavbe gel uporabite samem vrtinec. To je barvni gel in razsoljevanja gel po modeliranje, kot tudi vse druge UV pod UV svetlobo enota. Zaradi pigmentov, je pomembno, da ste Studio Edition, redko to gel podlogo Vylet-nails doseči 100 % ozdravitev. Le na ta način se lahko pregledani popolnoma. Zahvaljujoč učinek medu, francoski namazi gladko, sama gel, kaj shraniti za delo dodatno datoteko. V naši trgovini, imajo različnih odtenkov. Izbira med belo, mehko beli, roza, mlečno in nebeški White Dial. Ta francoski gel nohtov, studijske kakovosti zvoka in najnovejše raziskave, jim vaš umetni nohti toliko naravnosti, da komaj kdo spomni, da to niso prave. Ne čakajte več in da francoski gel za subtilno videti prst nohtov nasveti.

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.6667

Prehľad

5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna