Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition Neon Barvni gel

Podrobnosti
+

Ljubiš, ko ste vzeli center fazi? Nato Vylet-nails je ustvaril Studio Edition neonske barve gel za vas. Z tem UV, boste dobili prost pozornost gel & Barva gel z veliko ljudi. Prinašajo vaše nohte v pravilno obliko in dolžino in vzdržujemo kot ponavadi. Ste prišli na uporabo premaz ali gradnjo gel vam Vylet-nails nohti in otrdi neposredno zatem uporablja Studio Edition barvni gel, v želeno barvo. Trdnost nohtov design je različne neonske barve še ni prinesla eno tanko plast. Plasti se lahko uporablja tako pogosto, kot želeno, to should pismo samo da naj vse gel premazi vedno tanke na model. Drugače obstaja nevarnost, da gel z UV svetilko lahko niso popolnoma pregledani in zato ni utrjena 100 %. Prav tako olajša delo prek srednje teksture in gladi sam, enostavno sam po sebi. To prihrani dodatne prijave dela. Različni Nailart dodatki lahko kombinirate z neon gel. Ni omejitev za svoje domišljije, in lahko prinese ta velik self-izdelana vzorci in teksture na vaših nohtih. Naj presenetljivo neonske barve nohti po dostopni ceni s tem kvaliteten barvni gel.

Dimenzije
+

0.033 Meter (m)
0.029 Meter (m)
0.024 Meter (m)

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna