Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017

Začetnik Kompleti

Striper set Začetnik Kompleti Striper set
7,00 € *
Komplet YOUMAXX za pedikuro Začetnik Kompleti Komplet YOUMAXX za pedikuro
cena od 7,90 € *
nded 7 nabor barv gel - Aqua Začetnik Kompleti nded 7 nabor barv gel - Aqua
19,71 € *
nded diamant žebelj namig polje Začetnik Kompleti nded diamant žebelj namig polje
cena od 2,93 € *
NAIL-EON UV doma iz Začetnik Kompleti NAIL-EON UV doma iz
86,22 € *
ProMED UV gel domov na Začetnik Kompleti ProMED UV gel domov na
55,53 € *
Nail folija - srebrna Začetnik Kompleti Nail folija - srebrna
2,15 € *
NAIL-EON UV Gel doma iz Začetnik Kompleti NAIL-EON UV Gel doma iz
62,08 € *
Motiv nohteNasveti Začetnik Kompleti Motiv nohteNasveti
cena od 5,49 € *
nded čar nohtov folijo gepard Začetnik Kompleti nded čar nohtov folijo gepard
cena od 3,60 € *
Okrasnih polje Začetnik Kompleti Okrasnih polje
7,65 € *
LED začetnih nded Začetnik Kompleti LED začetnih nded
98,82 € *
Okrasnih Razvrščanje slogi Začetnik Kompleti Okrasnih Razvrščanje slogi
cena od 3,96 € *
Fimo "sadna solata" Začetnik Kompleti Fimo "sadna solata"
8,44 € *

Prosimo izberite ustrezno kategorijo, v sub- Začetnik Kompleti:

Nail Art Kompleti
Skrbno sestavljeni nail art sklopov omogočajo nohtov design v nove in ustvarjalne različice. Nail art predmetov iz različnih sklopov prosto kombinirati in pričarajo nohtov design iz ekstravagantnih stilsko na naravne in umetne nohte. Kombinacije posameznih elementov so usklajene, ki ustvarja skladen celoten vtis.
Manikura Kompleti
Preprosto nastavi manikura, vse so potrebne za čisto nohti, ki jih vsebuje. Praktično določa vključujejo orodja za vložitev in poliranje, ampak tudi za obrezovanje nohti. Glede na obseg in velikost kompilacije za strokovno nohtov salon, za dom ali za hitre manikure so na poti.
Pedikuro Kompleti
Ena od najbolj pomembnih delov telesa, nastavi stopala care zagotavlja nego. Inteligentni kompilacije vključujejo vse, kar je potrebno za lepa in dobro vzdrževana noge. Z redno uporabo noge videti ne le gladka in lepa, ampak hvala napora z Čvrsta stojalo in dobro telo občutek.
Gel kompleti
Ogromen izbor UV gel nastavite in vodil gel Starter, postavlja s premium dodatki za začetnike in nohtov salone. UV gel nohtov design starter kits vključi vse izdelke, ki so potrebne za gel nohte strokovne in LED. nded izdelki vsebujejo no MMA (Methylmethacrylate)." Kompleti so za...
Gel Laki Kompleti
Kdo želi, da se prepreči dajanje skupaj posameznih komponent za oblikovanje nohtov, leži na gel laki kompleti prav iz naše trgovine. Skrbno izbrana kombinacija ogljika premazi in različnih delovnih naprav so idealne za začetnike. Kompleti vsebujejo dolgotrajno barvni premazi v različnih barv in kombinacij. Popolno kritje, kot tudi modno nail art na naravnih nohtov so novo otroško igro.
Akril Lz
Če vaši naravni nohti, zaradi dolgotrajnih obremenitev, niso več pravega popolnega videza, ampak oslabeli in lomljivi, potrebujejo okrevanje. Laki za nohte, geli, čistilci in lepila poškodujejo noht, ga izsušijo in vam povzročijo trpljenje – to se...
Vzorca Lz
Izdelava umetnih nohtov ni enostavna zadeva in jo je treba zvaditi. Kdor ni popolnoma prepričan, da se dejansko želi naučiti oblikovanja umetnih nohtov , naj si ne nabavi kar takoj dragega seta z velikimi količinami gelov ali akrilnih izdelkov, temveč...

Seti ponujajo vse, kar potrebujete za profesionalno dizajniranje nohtov. Seti so sestavljeni tako, da se začetnik na področju dizajniranja nohtov, lahko hitro znajde in ima na voljo vse potrebno. Na svoj račun pa pridejo tudi vodje profesionalnih salonov za oblikovanje nohtov, kakor nohtni umetniki/ce: Uporabljeni materiali so najvišje kakovosti in v vseh pogledih ustrezajo evropskim standardom. Izdelki zadovoljijo vse želje, prihajajo neposredno od proizvajalca, pri čemer je zagotovljeno dobro razmerje med kvaliteto in ceno.

V našem katalogu boste našli različne sete,  kajti pripravili smo vam številne vse- v-enem sete za vsako vrsto potreb. Poleg setov gelov ali setov akrilov iz linije izdelkov Vylet-Nails boste našli  sete z gelnimi izdelki linije in seveda tudi vzorce nohtnega dizajna. Seti vsebujejo naprave za strjevanje, štoparice, vse potrebne materiale in orodja. Konice in lepila, ki so prav tako dobre kakovosti in prilagojeni drugim materialom, so prav tako vključeni. Seti so posebno atraktivni kot začetna oprema novih salonov za oblikovanje nohtov. Kot pri skoraj vseh izdelkih iz našega nabora je cena za več kosov ugodnejša, to pomeni, da pri naročilu večje količine v primerjavi s posameznimi kosi prihranite.

zdelki nded e.K. ne vsebujejo MMA (metil metakrilata).


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna