Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Akril Lz
NDED Akril Začetnik Kompleti

Podrobnosti
+

Za vsakogar, ki je nova sprejmejo na nohtih z akrilno Starter nizov najprimernejše. Je vse potrebno za akrilne nastavite Vsebujejo gradivo, dano ustvariti lep model, akrilno plasti. Z naše NDED akrilno Starter Kit vam celovito ponudbo v najvišji Nohtov salon kakovosti. Vse je vključeno v sklop osnovne opreme v na Akrilna modeliranje je potrebno. Akrilni prašek počistite s 30 gramov, 100 ml Akrilno tekočino. Za nadaljnjo predelavo, trije so le Razprodaja Strokovno pilice z granulacije 100 / 180, ukrivljeni ProFi datoteka v vsebovati 100 / 180, in medpomnilnika. Predvideva visoko-gloss poliranje blok modra je svetlečim konča. 100 ml čistilec posebno za razmaščevanje in čiščenje na Nohti manjka kot tudi krtačo. Za odlično delo je a D-jed steklo, akrilno tekočino se vlije v to. Ena Zellettenrolle dopolnjuje celovito ponudbo s 500 kosov ene priročnik podrobno akrilno modeliranja je končan. Nudimo dolgoletnih izkušenj kot producent. Naši izdelki so najvišje kakovosti in na na najnovejše stanje tehnike proizvaja. Prepričajte o naših Proizvodov in storitev. Naš Kit skušnja ter izdelovanje vaš najlepših akrilnih modelu plasti. Lahko moti, ne prej v da so modeliranje z akrilno upal pristop.

Dimenzije
+

0.284 Meter (m)
0.194 Meter (m)
0.141 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

navodila
+

1. korak: Noht pripravite tako, da potisnete nazaj obnohtno kožico.

2. korak: Naravni noht matirajte s pomočjo blok gobice.

3. korak: Odstranite prah.

4. korak: Sedaj lahko pričnete z akrilnim modeliranjem.

5. korak: Čopič napojen z akrilno tekočino, namočite v akrilni prah.

6. korak: Tako nastane masa, s katero lahko nadaljujete modeliranje.


Nasvet: Ko zaključite z modeliranjem nohtov, priporočamo, da jih spolirate s polirno blazinico.


Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.6667

Prehľad

5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna