Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Akril Lz
nded Strokovni Akril Set

Podrobnosti
+

Veliko je potrebno začeti kot a Nailstylist / - v; Ker kompleti starter ravno prav. Če sodelujete v akrilni modeliranje Upam si želi, kar gre še posebej dobro s je akril nastavite, pri kateri so vsi je vključen. Z našo nded strokovni sklop akrilno boste dobili popoln Osnovna oprema za najlepše akrilne nohte model plasti. Naše obsežno območje vključuje 30 g akril prahu v jasno, roza in belo. Tako lahko videti lepa francoska manikura ustvaril biti. Poleg tega 100 ml akrilno tekočino so tri ukrivljene, in samo strokovno datotek v granulacije 100 / 180, pufer in na Vključujejo visokega sijaja poliranje skupinskih sinji. 100ml čistejše, akrilno krtačo in d-jed stekla so tudi na voljo kot temeljni premaz za Ultra določene odgovornosti. Za podaljšanje nohtov, komplet vsebuje namig polje z 100 Nasvetov, dva žebelj Glue 3 ml in rezalnik nohtov. Deset Rosewood palčke in Zellettenrolle s 500 kos zaokrožujeta ponudbo. Boste tudi prejeli natančna navodila za uporabo, tako da vaš popoln akrilno modeliranje ni nič več tako. Zagotavljamo visoko kakovost naših izdelkov. Zaupam naši dolgoletni Proizvajalec izkušnje in prepričajte o naši izdelki, vas bo popolnoma navdušena in prepričan. Izkoristite naše obsežne Določiti in ustvariti najlepše akrilnih modelu plasti.

Dimenzije
+

0.279 Meter (m)
0.276 Meter (m)
0.139 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.5517

Prehľad

5
16
4
14
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna