Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti /

Barvni gel kompleti

So barvni gel določa nded trgovina ponavadi od UV barvni geli, ki so na voljo kot en članek. Kot zamenjavo posameznih proizvodov iz množice je zelo preprosta in vse barve so vedno popolnoma na voljo. Kombinacija različnih barv z enako teksturo ali iste barve s različne teksture je še posebej zanimivo. Tako so nohtov umetnost učinke, ki samo kažejo razlikovalnega učinka in da nekateri nekaj na drugi pogled. Podobnosti odtenki so poudarili na raznolikost in rezultat je na razburljivo umetnina na vsak žebelj. Še posebej smešno, in učinkovito deluje, ko posamezne barve pisane Nastavi ali razdeli tudi ritem na nohtih. Torej, barvita poln kritje je mešanica, ki je popolnoma drugačen in še skupne elemente na vsak žebelj.
 
Barvni gel kompleti so še vedno idealno Starter Kit za začetnike. Izbor različnih barv omogoča preprosto prvi poskus, določa s srednje viskoznosti barvni geli, ki poleg vplivajo medu in neodvisno nemoteno so še posebej primerna. Prednost Ti geli: odpravlja izdelati vložitve delo, ki ima kar nekaj ovir, še posebej za začetnike v nohtov design. Izbora v nded shop vsebuje gel nizov barv iz nded obsega tudi nagrada kombinacije za delujejo še posebej elegantno nohtov design.
Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€