Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Gel Laki Kompleti

Gel Laki Kompleti

Trajen premaz, ki ne bo čip z varnostjo z barvami iz na gel laki kompleti mogoče. Visoko kakovostnega ogljikovega premazi so namenjeni tako, da držite tudi pod obremenitvijo na žebelj in zagotovi brezhibno in lepo površino v daljšem obdobju. Barvne sheme v vedno nove kombinacije sets lahko ustvarite za vsako priložnost je primerno UV lak za nohte na dosegu roke. V nekaj sklopov, raznimi priključki kot dodatki so vključeni, tako da celoten nohtov modeliranje je mogoče s pomočjo vsebine.

Ogljika barve laki nudijo več prednosti pri uporabi. Kvaliteten UV laki lahko enostavno obdelana in Potegni gladko po nalog – posebne viskoznost sama. Tako obstajajo poliranje ali mletje, nohtov deluje odlično že od samega začetka in za nekaj tednov. Ogljika v barvo nohtov naredi še posebej odporne na mehanske obremenitve in drugih poudarja. V pristavek, zapeljiv sijaj, ki poudarja barve brilliance zagotavlja brezhibno lep nohte, da pritegne pozornost. Dolg rok trajanja zahteva skrbno delo v tankih slojih. Posamično, vsako plast mora cured z UV svetilko. Število plasti je odvisna od želene intenzivnosti barve in design. Premazi ogljika iz na gel laki kompleti lahko pomešate med seboj in za creative nail art učinka skupaj.

Nudimo različne Starter, postavlja v naši spletni trgovini. Vključene so vedno več UV barve barva v različnih odtenkih, usklajeno, kot tudi navodila natančno delo. Po želji, kompleti vsebujejo dodatne pripomočke, kot so UV žarnice, odstranjevalec ali blazinice. Tudi odbojnikov, datoteke, rosewood palice in poliranje z opremo po različnih sklopov.

Z enostavno uporabo našega starter lahko določa test ogljikovega UV laki z lahkoto. Maja uporablja gel premaz naravnih nohtov ter vzoru akril ali gel nohtov. Kot podpora naravnih nohtov bazo plašč je priporočljivo, da zavarovati spremembe barve nohtov. Vezivo, veljali sprožilni gel zagotavlja boljši oprijem. Mat barva laka združuje prednosti nohtov lakom in UV gel v izdelek in obljubljajo dolgo sijaj, svetlih barv in trajnost!

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€