Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Manikura Kompleti
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Professional nohtov komplet za manikuro in pedikuro
Podrobnosti
+

Vložitve ročno lahko včasih zelo zamudno in naporno. S strokovno nohtov noži NAIL-EON - električni pilice bo postavil vložitve delo zelo poenostavi. S cutter, lahko vloži prst - in toenails v ustrezni obliki. Ob istem času, lahko naprava nadomestiti Neenakomernost gel ali akrilne nohte in odreže celo roženice.

V NAIL-EON mora biti pripravljen Professional nohtov niz ali električni nohte pila imenovan za uporabo. To stori z vstavitvijo naprave za oskrbo z električno energijo in povezuje z na pedala. Šesterokotni ključ nohtov je opremljena z ustrezno usmerjevalnik pin in končno tudi žično z glavno enoto. Nohtov Studio naprave nudijo možnost, da prehod na uporabo a zatik udarec s šibo med roke in stopala pedal. Krmilnik hitrost, lahko poveča hitrost brušenja do 30.000 vrtljajev na minuto. Tudi rezalniki nohtov je visoka kakovost strokovne nohtov Kit iz NAIL-EON za manikuro in pedikuro poceni online nakup s šesterokotni ključ in stopala pedal Previj naprej in Previj. Strokovno nohtov cutter nastavi rezkanje na naravni nohti in umetni nohti poceni naloga. Priročnik in video posnetke o pravilno rezanje tehnike za umetne nohte in gel nohti tukaj videti in se naučite. Tudi akril nohti in nohti steklena vlakna niso nobena težava za te kakovostna rezila za vsak nohtov nohtov Design Studio.

Ta sklop je zagotovljena za 3 leta in poleg rezkalni stroj in rezkanje šesterokotni ključ vsebuje šesterokotni ključ imetnika, pedalom, pet različnih cutter glave in brušenje valja s petih različnih pasov. Z nekaj izjemami, vse nded cutter pins s kakovostno strokovno naprave so združljive. Samo cutter nožice z odstavki člena 8053, 8077, 8078, 8132 in 8133 so izključeni.


Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.4839
Prehľad
5
55
4
33
3
4
2
0
1
2

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna