Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Nail Art Kompleti
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Nail Art Kompleti

Kdo želi ne trudim in sestavljanje posameznih komponent za creative nail art v trgovini, je ravno prav z množicami art nohtov. Različni motivi različnih barv so povzete v naborih, tako da so vedno nove in edinstvene skladb. Izdelane žeblje so lovilec, gem in vizitko uporabnika in nohtov salone, kjer je bil zasnovan nail art.

Ustreznih elementov, različnih barv so združeni v različne nohtov umetnosti sklopov. To uporabljajo kot design na nohtov, nail art deluje zelo strokovno in usklajeno. Aplikacije in kompozicije so možne številne razlike, ni omejitev za fantazijo. Glede na element, uporabite lahko hkrati tudi vsebino različnih sklopov. Tako bleščice delcev v neon se odlično prilegajo prstan ali ploščice, ki se uporabljajo tudi v neon barve. Dobro med seboj kombinirati vse različne delcev ali oblike, v stilu bleščice v različnih oblikah. Kot edinstveno mala pokrajina na žebelj moči obstati iz izbora sequins, butterflys in kosmiči design, ki je vsekakor senzacionalno paša za oči. Glede na razlog barve in elementov lahko izberete tako, da zmerno ali celo presenetljivo nohtov umetnost je ustvaril.

Ki daje vrednost self ustvarili nail art, barve v naboru so idealne. Ali eno kap številnih odtenkov, ki vsebuje tehnologije, uporabo nail art peresa ali zapiranje barve s čopičem - set lahko mešati tudi s seboj. Barvni gel sklopov, ki so na voljo na primer v pasteli ali krepko posameznih barv so primerne za ustvarjanje neposredno z UV geli, nail art. Nail art je tako zlahka mogoče ton, rezultat je dosledno okrogla stvar.

Nail art sklopov iz naše trgovine so za zasebno uporabo, kot tudi za strokovne nohte salon. Kompleti so zelo priljubljena, ker ne le popolno kompilacije, cena tudi prepričan. Brskanje v tej kategoriji, vsak uporabnik hoteti brž odkriti in najde pravico nail art, določene za zadevno zahtevo z varnostjo. Poleg sklopov drugih oprema in pribor za popoln nail design in dolgo vzdržljiv model mesta so na voljo na nded-shop!

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna