Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Gel kompleti
Nohtom modela lokacijo baze za dom: UV gel starter iz v primeru

Podrobnosti
+

Izberete model doma umetni nohti in pa ne vem kaj vse potrebujete? Tudi premalo natančen znanja o delovanju modeliranje nohtov? Ne skrbite, lahko Nudimo vam nohte EON UV gel Starter Kit s primerom, ki so na voljo tudi podrobna navodila za gel modeliranja. V tem primeru funkcija multi, iz aluminija, za vse pomembne materialov, ki spadajo v osnovno opreme je prostor. Poleg UV-svetilke, katere del zrcali, s 4 x 9 w fluorescentne svetilke in v barvah srebrna ali bela, na voljo je, nahaja še dodatki v primeru: nohtov čistilec 100 ml vsebine, 1 medpomnilnika, 3 g lepila nohtov, gel UV-1-faza vsebuje 15 ml, Pro datoteko samo s 180 pesek / 100, paket 5 palisandra palčke, krtačo za modeliranje gel in 50 nasveti v velikosti za vseh 10 prstov. S tem popolno Starter Kit, lahko obnovite sebe ali prijatelja, brez obotavljanja, naravne nohte ali samo okrepiti. Navodila, priložena kompletu pojasnjuje celoten proces, od začetka. Našli ste več celotno gradivo posamično skupaj, namesto odločili za ta UV gel nastavi nohtov Studio-kakovost zvoka.

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
7
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna