Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Gel kompleti
Z UV gel starter kit z NAIL-EON upravlja vsako modeliranje nohtov

Podrobnosti
+

Poleg znanja in prakse, pripada modeliranje nohtov primerno opremo. Zlasti na začetku kariere kot stilistka / v mora biti zaskrbljeni veliko opreme, poleg UV žarnice. Starter določa z UV gel niz so popolno pravico imeti vse, kar potrebuješ. Ne glede na to, ali ste naredili nohte doma, ali vaš mobilni telefon Nohtov salon bi radi uporabili naše nohtov-EON UV gel Starter nastavljena idealno za oba. Vi zaslužiti a zrcalo v nabor UV svetlobo strjevanje enota, ki ima 3-minutni časovnik operacijo in 9 Watt je 4 x svetilke. Seveda so vse zahtevane UV geli v v 5 ml kozarec s tem. Z sprožilni gel, dvignila stavbe gel, bele francoski gel in pečatenja gel lahko ustvarite mesto, lep francoski model. Za na Nohtov razširitev na Profi Tip polje zapolnjeno z 100 nasvetov, kot tudi na Nohtov lepilo, ki vsebuje 3 ml vsebine. Orodja morajo seveda tudi manjka, zato dobite kromirana strokovni nasvet rezalnik, krtačo, 2 samo strokovno Studio datotek v granulacije 100 / 180, varovalni brušenje blok pet palisandra palic in 1 x 500 kos blazinice. 100 ml nohtov čistilec Posebno za boljši oprijem na primerjih in podrobno modeliranja Navodila popolno ponudbo. Nudimo vam ne le izkušnje proizvajalca, ampak tudi najvišje kakovosti naših izdelkov. Shranite ta celovit sklop! Vi ste naše Storitev in naših izdelkov je popolnoma prepričan.

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.4667

Prehľad

5
26
4
15
3
3
2
1
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna