Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Gel kompleti
Vylet Nails Problem nohtov Iz - UV Gel

Podrobnosti
+

Kdo ne pozna to? V eno ali drugih strank si kdaj koli prej, da nohti niso izpolnjevali ali je hitreje kot sproža spet do druge stranke. To se pogosto zgodi v kateri Umetnost nohtov, modeliranje, če tip ni pravilno priključen naravnih nohtov povezuje. Za še posebej te stranke v tako imenovani problem nohti trpi v smislu modeliranje nohtov, imamo problem nohtov Vylet-nails Sklop - UV gel, ki je bil razvit izključno v naši hiši, v obsegu. V tem UV gel komplet samo visoko kakovostnih proizvodov, vključenih v vse na najmodernejše tehnologije in razvoj UV gel uporabe so. Zahvaljujoč najnovejši motive žebelj UV gel tehnologij zdaj bo tudi zagotovljena 100 % odgovornost za problem nohti. Izdelki iz starter set za problem nohti lahko uporabijo na vseh vrst nohtov. Tam so se Ustvarjalnost nail art dekoracije in modelov neomejeno Uporaba teh izdelkov. Vključeni v ta sklop vključujejo: - Vylet - nails revolucije premaz, vrsta: 15ml - revolucija Vylet-nails, tip: lepljenje 15ml - tip, Vylet-nails revolucije builder gel: rose - 15 ml - Vylet-nails revolucije francoski jasen gel, natipkajte: belo 15ml - revolucija Vylet-nails, zapiranje gel, vrsta: 15ml - UV gel nohtov design modeliranje guide - nohtov design napaka UV gel povzroča seznam prepričati od to vrhoven-odličnost Studijska kakovost izdelka in boste videli vaše stranke vam bo to hvala.

Dimenzije
+

0.154 Meter (m)
0.172 Meter (m)
0.057 Meter (m)

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4

Prehľad

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna