Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Vzorca Lz

Vzorca Lz

NDED Vzorci UV gel Iz Vzorca Lz NDED Vzorci UV gel Iz
4,24 € *
nded paket presenečenja Vzorca Lz nded paket presenečenja
31,00 € *
28,44 € / 1000 g

Izdelava umetnih nohtov ni enostavna zadeva in jo je treba zvaditi. Kdor ni popolnoma prepričan, da se dejansko želi naučiti oblikovanja umetnih nohtov , naj si ne nabavi kar takoj dragega seta z velikimi količinami gelov ali akrilnih izdelkov, temveč naj poseže po ugodnih Vzorcih nohtnih dizajnov z majhnimi pakiranju vsega, kar potrebuje za začetek.

V naši ponudbi imamo dva gelna seta, ki vsebujeta različne izdelke in sta na voljo za malo denarja. Kdor si želi prvo izkušnjo na področju oblikovanja gelnih nohtov, naj razmisli o cenovno ugodnem setu – drage naprave za hitrejše strjevanje nohtov, posebni dodatki za okraševanje, kakor nohtni nakit in orodja za nego niso v vsebini teh setov, kajti za izdelavo gelnih nohtov ti niso potrebni.

Podoben set je prav tako na voljo za  spoznavanje z akrilom. Uporaben vzorec vsebuje Primer, brezbarvni akrilni prašek, tekočino in 10 konic. Za spoznavanje in vajo ima potemtakem ravno prave stvari.

Posebnost naših vzorcev je, da so enake kakovosti, kot vsi naši izdelki. To niso ugodni vzorčki v diskontni kvaliteti, ki vam bodo oteževali življenje in so poleg tega še nekvalitetni, ampak vzorci izdelkov iz našega nabora, ki jih naši zastopniki dajejo profesionalnim oblikovalcem nohtov, salonom in ateljejem, da bi se spoznali z bogatim izborom izdelkov. Te vzorce lahko seveda naročite za poskus tudi doma!


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€