Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Vzorca Lz
NDED vzorca akrilne določene

Podrobnosti
+

Predjedi so vedno najboljše nizov ali niz vzorca Priložnost, da poskusite izdelki, ki še vedno ne vemo, ali nov prihajajo na trg. Ki je delal, na primer, samo z gelom ampak poskusite ali in kako On copes z akrilno, to lahko popolnoma z naše NDED akrilno nabor se vzorca. Za model lokacijo z akrilno brez UV-svetilke, je potreben, ker otrdi materiala na zraku. Vendar pade veliko več vložitve delo pri delu z akril. Čas, potreben za model je mesto z akrilno višja z gel. Akril nohti so strožji od Nohti z gel, da enostavno odmor. Vendar pa je na koncu vedno stvar osebne preference, za kateri sistem izberete. V naše obsežen niz dobijo za popoln Odgovornosti nohtov design premaz lepilo, 5 g akril prahu jasno nohtov design Akrilna tekoče 100 ml prostornine z 10 nohtov nasveti. S tem Akrilna Basic, lahko delate popoln modeliranje in Preverite, ali delo z akril. Presenečeni boste kaj edinstvenih rezultatov, lahko doseže z našega seta. Ponujamo vam izdelke najvišje kakovosti. Zaupam naši dolgoletni Izkušenj v predelovalnih dejavnostih, ki bi lahko računate na izdelan z najnovejšo tehnologijo.

Dimenzije
+

0.15 Meter (m)
0.099 Meter (m)
0.044 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.75

Prehľad

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna