Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Vzorca Lz
UV get test set, velik za prve korake modeliranje UV gel

Podrobnosti
+

Starter kompleti so kot nalašč, z na Žebelj je šele začela. Vzorčni komplet je primeren za preizkusite nove izdelke, ali kaj, da še vedno ne vemo. Vi dobili naše super NDED določen en vzorec UV gel premaz vsebuje 15 ml Vsebine, na kozarec sprožilni gel 5 ml in 1-faza-Builder gel srednje viskoznosti, kot tudi 10 izbor francoskih nasveti. Tako lahko preizkusite naše geli. Obstaja veliko različnih geli na trgu, ampak na Zdaleč niso vsi enaki. Razlika v kakovosti je lahko precej velik in Obstajajo različne kriterije, zakaj nekdo z gel spoprijela kot z vsemi drugimi. Se vedno lahko zgodi, da vam je doslej uporablja gel ni več izpolnjen za sto odstotkov. Bi želeli bi rad čas nekaj novega poskusite, vendar ne vsi geli v lončku nakup z veliko vsebine. Tam so kozarci z manj vsebin, potem so te Idealna za novo gel obširno za test in poskusite. Vam zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov, na vse na najnovejše stanje tehnike so narejeni. Zaupanje naše Izkušnje proizvajalca, ste naših izdelkov in naše Storitev je popolnoma navdušeni in samozavestni.

Dimenzije
+

0.082 Meter (m)
0.101 Meter (m)
0.057 Meter (m)

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna