Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €

Znamke

Ponujamo širok nabor raznolikih, patentiranih in kakovostnih mednarodnih znamk, kot so Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery in mnoge druge. Izberite svoje najljubše izdelke med več kot 8000 izdelki različnih blagovnih znamk. Izdelke pošiljamo v različnih velikosti, tako da lahko najdete pravega zase. Pobrskajte po trgovini in se pustite navdihniti.

nded

nail design exclusive discovery

Naša znamka zagotavlja visoko kakovost za nižjo ceno. Odlično za začetnike, salone za oblikovanje nohtov in trgovce na drobno. Izkoristite poglobljene raziskave in najvišjo stopnjo nege, na katerih temelji širok nabor izdelkov nded.

American-Line

Simply the best

Moto te linije izdelkov je luksuz na konicah prstov. Razvajajte svoje nohte in nohte svojih strank z rezultati najboljših ameriških raziskav. Ta luksuzna znamka je rezultat tesnega sodelovanja oddelka za raziskovanje in znanih oblikovalcev nohtov. To so sanje vsakega ljubitelja oblikovanja nohtov, saj z našimi izdelki iz linije American Line oblikovanje nohtov postane umetnost.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Kakovostna znamka, ki cilja na svet. Naša priljubljena znamka Euro-line vključuje vodilne izdelke, ki se uporabljajo in prodajajo po vsem svetu. Vsa prizadevanja smo vložili v raziskave, da smo zadovoljili visoke zahteve današnje industrije oblikovanja nohtov. Zadovoljni in navdušeni boste nad enostavno uporabo in odličnimi rezultati. Kakovost po nepremagljivo nizkih cenah, ki bo navdušila tudi vaše stranke.

Nail-Eon

Quality is our passion

Poleg visoke kakovosti in tehnoloških inovacij ponujamo tudi odličen gel za premaz z vsemi dodatki. Vsi izdelki so vrhunske kakovosti in so izdelani na podlagi najnovejših raziskav. Vse naprave NAIL-EON je preizkusila tudi organizacija TÜV-SÜD in izdelane so v skladu z najvišjimi standardi. NAIL-EON zagotavlja 3-letno garancijo na vse naprave.

Z našim gelom za premaz bodo vaši nohti več kot očarljivi. Raziskave in potrpežljivost so bile ključnega pomena pri razvoju tega izdelka, ki se ponaša z dolgotrajno močjo. Kljub robustnim značilnostim ponujamo izdelke, s katerimi lahko gel za premaz nežno odstranite z nohtov. Gre za nov mejnik v naših prizadevanjih na področju raziskav.

Od najboljše pilice za nohte do najnovejše UV-lučke. Ponujamo vse tehnične naprave, ki jih potrebujete za profesionalno oblikovanje nohtov. Vsi naši izdelki imajo certifikat TÜV-SÜD ter zagotavljajo kakovost in zadovoljstvo. Preizkusili in testirali smo jih sami, zato jamčimo za njihovo odlično kakovost.

Vylet Nails

Award winning nails

Serija Vylet Nails ustreza najvišjim standardom in je zelo raznolika. Z raziskavami smo združili kakovost in odličnost v treh serijah izdelkov.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution je namenjena oblikovalcem nohtov, ki cenijo enostavno uporabo in izredno trajnost. Začnite revolucijo na področju oblikovanja nohtov in se uveljavite z našo znamko gela.

Vylet Nails Elements

Okrasite sebe in svoje stranke z naravnim, osnovnim sijajem iz serije Vylet Nails Elements. V široki izbiri izdelkov smo združili naravno in klasično. Izkoristite izkušnje znanih oblikovalcev nohtov, ki so s svojim znanjem pomagali pri raziskavah teh izdelkov.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Okrasite svoje nohte in nohte vaših strank s pristnim dotikom Hollywooda. Z našimi izjemnimi izdelki Vylet Nails vaša domišljija ne bo poznala meja. Več let raziskovanja se je obrestovalo z bliščem na nohtih in nasmehom na obrazu.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna