Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Termo Gel Lak

Termo Gel Lak

Vylet-Nails Premium UV lak termo čistega Termo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak termo čistega
cena od 3,24 € *
64,80 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium, UV lak termo pastel Termo Gel Lak Vylet-Nails Premium, UV lak termo pastel
cena od 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium, UV lak termo neon Termo Gel Lak Vylet-Nails Premium, UV lak termo neon
cena od 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Termo kovinsko Vylet-Nails Premium UV lak za nohte Termo Gel Lak Termo kovinsko Vylet-Nails Premium UV lak za nohte
cena od 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Termo gel lak za nohte
Temperatura določa barvo

Kaj je posebnega o termo gel lak in termo UV lak za nohte je njegov odgovor na spreminjajoče se pogoje temperature. Gel lak ima svojo barvo, spremenite lastnost z naraščajočo temperaturo in drugačen odtenek ali drugačen odtenek. Ta učinek omogoča posebne sestave premazov, ki delajo s snovmi, ki reagirajo občutljivo na spremembe temperature. Spremembo barve najti dopustitev postopoma za lep in zamenljive barvne igre na žebelj. Kot splošno pravilo: višjo temperaturo okolja, bolj popolno odvija sprememba barve na žebelj.


Specialitete z sprememba barve v veliko različic

O specializaciji je na voljo ne le v paleto različnih barvnih kombinacijah, ampak tudi razlikujejo v svojih teksture. Tako je lak z bleščicami delcev, Svetleč biserne slog ali prasketanje učinkom. Glede barve palete giblje med mehki pastel, neokusen neokusen neon odtenke. Razlike so idealne, da natančno glasovanje nail art ob priložnosti, da prilagodite obleko kot osebni stil.

Termo gel lak in termo UV lak za nohte - enostaven za uporabo


UV lak za nohte lahko uporabijo na vzoru kot tudi na naravni nohti in združuje prednosti lak za nohte in barvni gel v enem izdelku. Zlasti kot barve na naravnih nohtov, UV barve so trpežne precej dlje kot primerljive konvencionalne Lake za nohte. Pomembno v vrstnem redu: žebelj mora biti v obliki pila, njena površina je čista in suha, je za boljši oprijem pros površine nekoliko hrapava zaokrožena, uporabo ustreznega pufra. Za UV barve toplotne osnovni premaz se uporablja kot temeljni premaz. To, kot tudi termalnih barve same so utrjene pod UV svetlobo in ohrani njihovo vzdržljivost in odpornost na mehanske vplive zunanjih. Omeniti je, da plast potenje, ki nastane, ko utrjevanje temeljnega premaza, se ne vključi. termo gel lak in termo UV lak nanese neposredno na to plast.


Zapiranje za še več sijaj in vzdržljivost

Kot z vsemi izdelek gel, paint priporoča pečat kot zaključek za termo UV. Nadlak je primeren za ta namen. To je redko uporabljajo na žebelj in utrjene dve minuti pod UV žarnice. Za maksimalen sijaj bo čiščenje površine s čistilom in / ali obdelane z poliranje olje.

 Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€