Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
Choose 1 of 10 gifts from an order value over 49,00 €!
top shop
nded Pene pilice Naravnost Pilice za nohte nded Pene pilice
cena od 0,34 € *
Kozmetični kozarci, dvojno steno Prazne posode Kozmetični kozarci, dvojno steno
cena od 0,40 € *
8,00 € / 100 ml
NDED Posebna Nasvet Glue Priprava in konča NDED Posebna Nasvet Glue
cena od 0,59 € *
29,50 € / 100 g
NAIL-EON LED/UV gel poljski posebne nadlak LED Geli NAIL-EON LED/UV gel poljski posebne nadlak
cena od 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Gradbenik gel Gradbenik Geli NDED Gradbenik gel
cena od 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED povrhnjica nego olje Nego nohtov NDED povrhnjica nego olje
cena od 0,95 € *
19,00 € / 100 ml
NDED 1. faza gel Faze Geli NDED 1. faza gel
cena od 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Razmaščevalec NDED Priprava in konča Razmaščevalec NDED
cena od 1,25 € *
25,00 € / 100 ml
UV Gel francoski Francoski Geli UV Gel francoski
cena od 1,95 € *
0,10 € / 100 ml
NAIL-EON LED/UV gel poljski posebne podlak LED Geli NAIL-EON LED/UV gel poljski posebne podlak
cena od 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED akrilne barve v prahu Akrilni NDED akrilne barve v prahu
cena od 1,95 € *
39,00 € / 100 g
najnovejši izdelki v trgovini
Spremenite datoteko plastike Pilice za nohte Spremenite datoteko plastike
cena od 0,25 € *
Spremembe datoteke iz Pilice za nohte Spremembe datoteke iz
cena od 1,95 € *
Vložitve površino za spreminjanje datoteke plastične 10-Pack Pilice za nohte Vložitve površino za spreminjanje datoteke plastične 10-Pack
cena od 2,45 € *
13,61 € / 100 g
nded

Izberite sami: več kot 6000 izdelkov za sanjsko lepe nohte želi, da jih odkrijete!

Dobrodošli v naši trgovini s prvovrstnimi izdelki za oblikovanje nohtov. Mi pri Nail Design Exclusive Discovery – nded ® – smo vodilni proizvajalec vrhunskih izdelkov v zvezi z oblikovanjem nohtov, umetnih nohtov in gel nohtov. Vstopite v našo trgovino in se pustite navdušiti, navdihniti in motivirati.

Izdelki za oblikovanje nohtov Nail Design s strastjo za poklic in prosti čas

Vas veselijo manikura, lakiranje nohtov, poslikava nohtov, gel nohti ter nail art in nails design? Ne glede na to, ali ste začetnik ali strokovnjak, zasebni uporabnik, vodite salon za nohte ali pa si želite ustvariti lasten obstoj na tem področju - mi smo vaš kompetentni partner. Sedaj se bodo izpolnile vse vaše želje, kajti v naši spletni trgovini z več kot 6000 najboljšimi izdelki naših kakovostnih blagovnih znamk YOUMAXX, American Line, KONAD, Euro-Line, Vylet-Nails, Hartmann, Lavery, NAIL-EON, Promet in seveda nded boste zagotovo našli, kar iščete.

Našim storitvam, celotnemu svetovanju in našim izdelkom, ki jih po ugodnih cenah nudimo na mednarodni ravni, zaupa že več kot 150.000 zasebnih strank in 15.000 obrtnikov, kot so saloni za nohte in spletne trgovine. Pri nas naročate brez DDV-ja, tako da lahko brez večjih stroškov sami naredite gel nohte, pričarate akrilne nohte in umetne nohte iz LED-gela, akrila ali steklene volne in jih okrasite z ustreznimi vzorci.

V naši trgovini boste za vsako tehniko oblikovanja nohtov, nails design in nail art našli za uporabo in oblikovanje enostavne gele za nohte, motive in tekočine. Tudi za manikuro vam nudimo vse, kar je trenutno v modi. Poleg namigov za umetne nohte in ščipalnikov za manikuro lahko v naši obsežni ponudbi najdete tudi vse izdelke za kreativno oblikovanje nohtov, LED-gele za nohte za popolne nohte, orodje za umetne nohte, kot so Nailart Spot Swirls, čopiče za akrilne nohte ter vse za francosko manikuro. Poleg tega boste v naši spletni trgovini našli pudre, kozmetiko, izdelke za nego las in telesa, parfume, nakit za umetne nohte in piercing uhane. V naši trgovini za oblikovanje nohtov vam nudimo tudi opremo za vaš salon za nohte: od posameznih naprav do celotne opreme za salon za nohte.

Ne glede na to, ali nohte oblikujete doma sami zase ali imate svoj salon za nohte oz. delate na področju pedikure in nege stopal - številnim od teh izdelkov se več ne boste želeli odpovedati. Manikura, gel nohti, poslikava nohtov, lakiranje nohtov - nobena težava z našimi izdelki.

Kakovostno oblikovanje nohtov, ki prepriča

Naši izdelki in storitve ustrezajo najvišjim zahtevam glede kakovosti, zaradi česar smo vaš zanesljivi partner na področju oblikovanja nohtov. Dokaz za kakovost naših storitev in zanesljivost je pečat družbe Trusted Shops GmbH. Prave ocene strank in njihove izkušnje lahko najdete v našem profilu eKomi, kjer smo prejeli zlati pečat zaradi pozitivnega mnenja naših strank.

Naši izdelki za popolne umetne nohte, ki se med drugim odlikujejo s tem, da se pri strjevanju ne segrejejo, so vsi certificirani in ne vsebujejo metakrilne kisline, zaradi česar se naravni noht ne poškoduje. Poleg tega so vsi izdelki za nego nohtov izdelani v skladu s trenutno veljavno uredbo za kozmetične izdelke, na varnostnih listih pa so navedene sestavine v skladu z mednarodno nomenklaturo za kozmetične sestavine (INCI).

Poleg naših izdelkov za nohte od leta 2013 v Sloveniji prodajamo tudi naravno kozmetiko, pudre, parfume in izdelke za nego las in telesa.

Zaradi vsega tega in triletne garancije na naše naprave, preverjene po standardu TÜV Süd, smo vaš najbolj zaupanja vreden celoviti partner na področju oblikovanja nohtov in kozmetike.

Vsak začetek ne rabi vedno biti težak - naša usposabljanja vam bodo pomagala

Noben mojster še ni padel z neba. Vendar pa vas bomo z dejanji podpirali, da boste eden postali. Če nimate še nobenih ali zelo malo izkušenj na področju oblikovanja nohtov, so pomemben pripomoček na poti do uspeha dobra navodila. Zato vam na Google+ in na strain Facebook v galerijah za oblikovanje nohtov dajemo na voljo slike in navodila. Pod Usposabljanje/navodila vam nudimo možnost nakupa DVD-ja za usposabljanje, brezplačni natis navodil, ki pa jih lahko tudi brezplačno naročite. Poleg tega naša ponudba zajema prilagodljive vadbene nohte, na katerih lahko neobremenjeno vadite.

Naši kakovostni izdelki z vašo etiketo ali v naravni embalaži

Želite preprodajati prvovrstne izdelke za nego nohtov ter pripomočke, odpreti lasten studio z znamko nded ali naše artikle označiti s svojo etiketo (t. i. zasebno etiketo) in jih uporabljati v svojem salonu ali jih prodajati v svoji lastni trgovini z izdelki za oblikovanje nohtov? Vse to je mogoče in noben problem. Pri tem vas bomo z veseljem podprli. Profitirajte od našega območja za trgovce in prihranite do 80 odstotkov. Pošljite nam svoje obrtno dovoljenje in takoj boste prejeli dostop. Z veseljem vam na željo naše izdelke dostavimo tudi brez etikete, da lahko prodajate svojo blagovno znamko. Lahko pa vam tudi napolnimo vaše lončke in stekleničke in jih označimo z vašo etiketo. Vse je mogoče! Z veseljem vam podrobneje in kompetentno svetujemo.

Vaša pot do samostojnega salona za nohte - z našo podporo!

Vaše navdušenje za oblikovanje nohtov, manikuro in pedikuro je tako veliko, da želite iz svojega konjička ustvariti poklic in načrtovati ustanovitev svojega obstoja? Čestitamo vam za to odločitev. S skrbno nego za nohte ali stopal ne razvajajte le sebe, ampak tudi svoje stranke in ustvarite profesionalne gel nohte, umetne nohte in moderne poslikave.

Nudimo vam možnost usposabljanja v enem naših partnerskih salonov po vsem svetu. Usposabljajte se pod profesionalnim in izkušenim vodstvom in izvedeli boste, kako sami izdelati kakovostne poslikave na nohtih, oblikovati gel nohte in akrilne nohte, učinkovito uporabljati lak za nohte in kako sam razviti poslikave za nohte, prav tako pa boste spoznali nekaj skrivnosti strokovnjakov za popolno francosko manikuro. Po tem osnovnem usposabljanju oblikovanja nohtov boste strokovno najboljše opremljeni, da se uspešno podate na pot svoje samostojnosti.

Že imate izobrazbo na področju oblikovanja nohtov in obsežne izkušnje? Čudovito, potem lahko začnete takoj. Odprite npr. salon za nohte z našo patentirano blagovno znamko, kot so npr. American Line, Vylet Nails ali Euro-Line. Ali pa postanite svoj šef z mobilnim salonom za nohte, kot svetovalec za manikuro in umetne nohte, z mobilnim salonom za nego stopal, šolo za nego stopal, kozmetičnim salonom, kot frizer ali kot partner spletne trgovine za izdelke nded in si svoj čas razporedite tako, da boste lahko dobro organizirali poklic in družino pod eno streho.

Naš nasvet za vašo ustanovitev obstoja: odprtje mobilnega salona je načeloma povezano z nižjimi stroški in manj ovirami kot odprtje stacionarnega salona. Po eni strani vam ni treba kupiti salonske opreme in plačevati mesečne najemnine za poslovne prostore. Po drugi strani pa so mobilni saloni dovoljeni tudi na neobrtnih območjih in svojim strankam vam ni treba zagotoviti parkirnih mest in WC-ja.

Ne glede na to, za katero različico se odločite. V vsakem primeru vas bomo podprli z dejanji in vam svetovali, tako da bodo manikura, geliranje nohtov, lakiranje nohtov, poslikava nohtov ter nail art/nails design vam in vašim strankam v veliko veselje. Naša pomoč za vas je tako individualna, kot je vsak naravni noht.

V naših različnih kategorijah v trgovini za nohte boste našli svoje sanjske izdelke v povezavi z nohti, gel nohti, nail art in nails design, poslikavo nohtov, oblikovanjem nohtov, Oprema za salon za nohte in kozmetiko. Pri nas lahko za svojo samostojnost prejmete vse iz ene roke!

Začetni kompleti za UV-gel vam na primer nudijo celotne pakete za različne tehnike oblikovanja nohtov. Popolne nohte lahko pričarate z UV-geli inbarvnimi geli. LED-geli, kot so Soak-off gel, gel laki za oblikovanje nohtov, gelish, gel za nohte polish za umetne nohte, UV-laki za nohte in geli nded cool znatno skrajšajo čas sušenja na samo še 30 do 60 sekund. To prednost bodo še posebej znale ceniti vaše stranke.

Ne želite oblikovati gel nohtov, ampak imate raje akrilno tehniko za umetne nohte, ki drži več tednov, brez da odstopi? Potem boste v naši trgovini za oblikovanje, tako kot pri vseh ostalih izdelkih, našli natanko to, kar potrebujete, če želite nohte izdelati sami. Nudimo vam obsežno in profesionalno ponudbo izdelkov od laka za nohte v številnih barvah, čistila za manikuro,odstranjevalca poslikave in razkužila za vsak noht oz. geliran noht, nasvetov za nohte, čopičev, blazinic, naprav, pripomočkov in praznih posodic do nakita za nohte.

 

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna