Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Pilice za nohte
Vložitev površinske plastične 10-Pack - pribor za izmenjavo datotek
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

, Program za izmenjavo datotek iz plastike je zelo enostavno. Poleg ustrezne plastičnim, na voljo v trgovini pod zaporedno številko V6892, ujemanje vložitve površine zahteva 10 Pack pesek papir plastike. To so pritrjena s programom na vložitve telo enostavno odstraniti in odstraniti.

, Izmenjavo datotek so resnično pro sistemi, ko gre za vložitev in poliranje naravnih in umetnih nohtov. Za razliko od druge datoteke strežnika exchange datoteke, samo pilice, trapezne datoteke ali samo široko datoteke so na voljo, preprosto izmenjujejo po vsakega kupca in se lahko z najmanj potrošni material. Vložitve površine pravico do datoteke so samolepilne in preprosto pritrdi s plastičnim ohišjem za uporabo. Smirkovim papirjem površine ne odhod poljuben ostanek lepilo lahko odstrani po uporabi. Datoteko za spremembo, sama lahko mogoče z lahkoto čistiti v razkužilo. Splošno, kot higiensko in pravilno delo narave kot na umetnih nohtov je zavarovano.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
Prehľad
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna