Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Podaljševanje nohtov / Stiletto Nohti - Stiletto Nasveti

Stiletto Nohti - Stiletto Nasveti

Namig polje stiletto Nasveti za nohte Stiletto Nohti - Stiletto Nasveti Namig polje stiletto Nasveti za nohte
3,45 € *
5,56 € / 100 g
Stilletto predlogo 500 St Stiletto Nohti - Stiletto Nasveti Stilletto predlogo 500 St
cena od 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Stiletto Modelov Nasveti Stiletto Nohti - Stiletto Nasveti Stiletto Modelov Nasveti
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Stiletto Nohti - Učinkovito Nohti z Stiletto Namige ali Predlogo

Celebrities bi bilo: stiletto nohti so zdaj popolnoma v skladu s trendom in dekoriranje nohti z izredno nail art. Posebna Optika umetnih nohtov, ki je narejen s stiletto namige ali predloge, naredi odličen sliko z enostavne konstrukcije in zagotavlja presenečen da awesome stališča. Je pretirano oblikovane nohtov z nail art elementov iz nded assorted, geli učinek ali učinek od UV lak dodal, so miniaturni umetniške ki ostanejo v spominu.

Umetni nohti se imenujejo stiletto nohti sprednji konec v točki. To odlagališče lahko subtilna glede na zahtevo ali izjemno oblikovani. Za popoln nohti služijo stiletto nohtov Nasveti, ki zagotavljajo obliki in pričvrstite z nohtov lepilo na naravnih nohtov. Prav tako je mogoče uporabiti posebne koničaste oblike predlogo, ki služi kot predlogo za umetnost nohte, akril, fiberglass ali gel. V vsakem primeru, kot ponavadi plasti nohta, material pošteno utrjene in okrašena z želeno nail art. Stiletto nohti lahko zelo oster in zelo zlasti presenetljivo načrtovanjem. Za vsakdanje več Stilettos so primerna, ker to lahek izvršiti nalogo vse dejavnosti.

No negovanimi rokami in skrbno pripravljeni naravni nohti so osnova za lepo stiletto nohti, ki naj trajno umetnih nohtov. V prvem koraku, naravnih nohtov je pila, Hrapave s pufrom, in z vezave agent, prevlečena t.i. premaz za Stilettos kot gel modeliranja. Tanko plast gela sprožilni prihaja na posušene premaz. Za podlak se siri pod UV ali LED svetloba in predstavlja osnovo za razvoj nohtov. Glede na postopek stiletto uvrsti na predlogo namige ali stiletto, tvori nohtov. Za oblikovanje modelov na voljo kot ponavadi možnosti. Tako lahko žebelj v francoskem slogu, z fantasy art nohtov ali kot navaden pobarvan umetnih nohtov z jasno barve ali premazi so namenjeni.

Kot orodje za oblikovanje stiletto pete, ki je svoje ime iz italijanske stiletto, zelo oster iglo pištolo, se uporabljajo pogosto tudi predloge. Prilagodljiv stiletto modeliranja šablone lahko uporablja z akrilno ali gel in so dani na konici prsta. V predlogi je stiletto oblike nohtov, nohtov je cured, predloge lahek daljni. Stiletto nohtov nasveti so druga varianta priljubljena za izdelavo nohtov obliko čipke. To so na voljo in prilepljen v ustrezne velikosti na naravnih nohtov z lepilom nohtov v različnih vrst z in brez vzorcev. Nato nohtov bodo obdelani kot ponavadi.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€