Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Suho cvetje

Suho cvetje

Posušene Umetnost nohtov cvet Suho cvetje Posušene Umetnost nohtov cvet
cena od 0,81 € *
6,75 € / 100 g
Posušene Umetnost nohtov cvet Rdeča Suho cvetje Posušene Umetnost nohtov cvet Rdeča
0,85 € *
8,50 € / 100 g
Posušene Umetnost nohtov cvet Zelena Suho cvetje Posušene Umetnost nohtov cvet Zelena
0,37 € *
3,08 € / 100 g
-54%
Posušene Umetnost nohtov cvet Modra Suho cvetje Posušene Umetnost nohtov cvet Modra
0,85 € *
7,08 € / 100 g
Posušene Umetnost nohtov cvet Oranžna Suho cvetje Posušene Umetnost nohtov cvet Oranžna
0,85 € *
8,50 € / 100 g
Posušene Umetnost nohtov cvet Peščena Suho cvetje Posušene Umetnost nohtov cvet Peščena
0,95 € *
7,92 € / 100 g

Cvetje je čudovito. Cvetlice dišijo, sijejo v mnogih barvah in pričajo o poletju. Ni čudno, da so priljubljen motiv v oblikovanju prostorov, se vedno znova pojavljajo kot motivi na oblačilih in nakitu in v japonski umetnosti ikebane so cvetlice tudi same objekti oblikovanja. Cvetlice in cvetovi nas navdušujejo, kajti že same so popolne umetnine narave, ki nenazadnje služijo razmnoževanju in imajo zato tudi erotično noto. Kaj je bližje temu, kot misliti na vznemirljive slike cvetja Goeorgie O’Keeffe in si želeti okrasiti roke lepe ženske s cvetjem in cvetovi?

Nailart Design cvetje so majhni cvetovi iz umetne mase v petih živahnih barvah in v prikriti kremni, ki lahko vaše nohte spremenijo v cvetlične gredice. Majhni vstavki niso tako elegantno izdelani, temveč dopuščajo zahvaljujoč svoji enostavni zasnovi fantaziji prosto pot. Lahko jih nanesemo tako na naravne kakor na umetne nohte, kajti cvetove nanesemo na še ne strjen UV-gel ali akril ter so po tem, ko se masa strdi, trdno pričvrščeni. So obstojni majhni poudarki, ki se zahvaljujoč različnim barvam in enostavnim oblikam prilagodijo vsakemu nohtnemu dizajnu, še posebej pa pridejo dobro do izraza v živo pisanih umetninah. Kot pri vseh izdelkih, veljajo tudi pri teh cenovne ugodnosti za večja naročila, ki jih lahko izkoristijo saloni za oblikovanje nohtov.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€