Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
nded nagrada Thermogel pastel - gel nohti s spremembo barve
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

"Veliko motnosti in visoko barvno stabilnost privede do najboljše rezultate že po prvi nanos. nded premije Thermogel pastel lahko enostavno proces in mora biti zaradi stabilen pigmentov iz uporabe ne poseben mešane so. Gel za srednje viskoznosti z učinki odvisni od temperature barve je primeren kot poln kritje, kot tudi kot učinek gel za Nailartkreationen.
nded premium Thermogel pastel kot zadnjo plast gela se dvignejo na sloj zidava. Zaobljubo je oblikovan kot ponavadi, building gel za popoln krivulja C na primerjih in base coat kot temeljni premaz. Dejanski model je končana, čopič za gel Thermogel je tanka na žebelj in zdravilo z UV svetilko. Po potrebi se intenzivnost lahko poveča drugo plast gela Barva in gradient. To je pomembno, da se plasti so tanke delal, tako da je zagotovljena popolna ozdravitev. Dodatne Nailartelemente bleščicami ali komplet nalepk za nohte ali zapiranja gel kot konča takoj skleniti ta gel modeliranja. Nadlak je odporen na nohtih in preprečuje praske in quirks. Po Abcleanern končal umetnosti v nohtov je trajno lesk zasije.

Samo za komercialno uporabo / Uporabljajte samo na umetnih nohtih ali večplastnih nanosih

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna