Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Vylet-Nails Premium termo barvni gel kovinsko - gel, modeliranje s spremembo barve
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Unique in lovilec nohtov je termo gel barve s kovinsko Vylet-Nails Premium. Posebna stvar na tej barvni gel: ko temperature spremeni tudi Barva motive žebelj in ki vstopi krasna. Tako so vedno nove in presenetljivo učinke na žebelj.

Vylet-Nails Premium za srednje viskoznosti termo barvni gel Metalik je vključena v gel, modeliranje nohtov. Običajno polirani, roughed gor in z eno nohtov je prevlečena premaz oprijema. Barvni gel nanesemo po building gel, so kot običajno skrbno pozdraviti vse plasti z UV svetilko. Potenje z Zellette necesaria kovinski pred vrstni red Vylet-Nails Premium termo barvni gel in čistejši, barvni gel se uporablja v tankem sloju in utrjene 120 sekund. Če je potrebno dodatno plast je mogoče dodati poveča intenzivnost barve in končno oblikovanje nohtov gela na nohte. Modeliranje koneati s tesnilno gel, ki je neposredno na plast znoj in utrjene 120 sekund.

Samo za komercialno uporabo / Uporabljajte samo na umetnih nohtih ali večplastnih nanosih

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.8571
Prehľad
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna