Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
nded premium barvni gel kovinsko - kovinski nohtov design
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

"Skozi kovinski videz je nail art zlasti individualno. Ni vsakdo drznete ustvarjanje, ki tukaj naredi delo, tako neokusen nohti, kovinski z enostavnost uporabe nded premium barvni gel je presenečen. Naročilo izvaja gel krtačo, zdravilo pod UV svetlobo zagotavlja najboljše rezultate.
Kot na vsakem nohtov se uporablja tudi za uporabo kovinskega barvni geli zahteva dobro pripravo naravnih nohtov ali krivuljo C. Oblikovan in napolniti z lepilo in osnovni premaz naravnih nohtov. Nato model mesto nohtov je zgrajena plast za plastjo. Prozorne ali barvne UV geli se lahko uporabijo. nded premium barvni gel ugotavlja, kovinski, žebelj, ki je po želji uporablja in cured v eni ali več plasteh. Obstaja več plasti gela, barva in motnost gel je višja. Vsaka plast je naslikal utrujena, ampak tanke, tako dobra in popolna ozdravitev pod UV svetlobo je zagotovljena. Kot zaključek, nadlak zagotavlja odpornost na mehanske poškodbe, kot tudi zelo visok sijaj sila. To je treba okrepiti z uporabo poliranje olje.
"
viskoznost
+
tanka srednje debel
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna