Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Akril Lz

Akril Lz

Kompletek za nohtov design sklopi z akrilno

Če vaši naravni nohti, zaradi dolgotrajnih obremenitev, niso več pravega popolnega videza, ampak oslabeli in lomljivi, potrebujejo okrevanje. Laki za nohte, geli, čistilci in lepila poškodujejo noht, ga izsušijo in vam povzročijo trpljenje – to se pozna na vašem videzu. Ni pa potrebno, da to postane stalnica – umetni nohti lahko naravnemu omogočijo obnovo, brez da bi morali med ljudi z neurejenimi nohti. Umetni nohti dobijo vse barve, sijaje, bleščice in nakit, ki bi jih sicer nanesli na naravni noht. Poleg tega je umetni noht na naravnega pritrjen s tankim slojem lepila, da si ta pod njim lahko opomore – dodatno zaščiti pred mehanskimi vplivi zaradi dnevnega tipkanja za računalnikom, dela pri blagajni ali podobnih opravilih.

Akrilni nohti so trdnejši kot bolj znani gelni nohti. Izdelani so iz praškov in raztopin, ki po strjevanju tvorijo stabilen sloj na nohtu in se zatem dovolijo obdelovati, kot naravni noht. Lahko se jih oblikuje, barva, vstavlja piercing ali okrasi z okrasnimi kamenčki. Lahko pričarajo lepe dolge nohte, dokler si naravni ne opomore.

V našem izboru sta dva seta, ki ponujata vse, kar potrebujete za oblikovanje akrilnih nohtov. Prvi je primeren za domačo uporabo, drugi pa za salone za oblikovanje nohtov in potrebe profesionalnih nohtnih dizajnerjev/ic. Ponudba je zaokrožena z natančnimi navodili za oblikovanje umetnih nohtov.

Izdelki nded e.K. ne vsebujejo MMA (metil metakrilata).


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€