Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Manikura Kompleti

Manikura Kompleti

Klasičnih manikira set, doma, kot tudi praktične posoda v proračuna ne sme biti odsoten, je sestavljena iz nekaj razlog najboljšem interesu, ki omogočajo nego temeljito nohtov. Hitro popravila, primer ripped naravni ali umetni nohti so možne z sklopov in preprečevanje škode, pogosto slabši. Žebelj ostaja lep in lepo v vsaki situaciji.

Osnovna oprema v naboru manikura je pogosto nameščene na praktičnem primeru. Odvisno ali seti za nego temeljito nohtov je domov ali praktično v vrečki ali v primeru kozmetike treba nameniti, določa velikost in obseg razlikujejo. Ena ali več datotek v različne stopnje čistosti, visoko kakovostnih nohte škarje ali žebelj transportno letalo, kot tudi različne pripomočke, kot so povrhnjica noži ali UV za nežno potiska nazaj povrhnjico ali čiščenje nohtov robovi iz ostankov umazanije ali gel so vedno vključeni, vendar glede na model. Kompleti za potovanje vključene na splošno podobne osnovne opreme, pogosto v miniaturni obliki ali kot inteligentni dvojno instrument. So komponente set v lep in praktične zadeve, ki so varno zapre z zadrgo. Glede na kakovost, na vrečke so sestavljeni iz plastike, usnja ali tudi resnično usnja za razkošje različico.

Manikura sklopov za profesionalno uporabo so manj na cesti mišljeno in pogosto vključeni znatno večji obseg ali celo električni nohtov rezalniki za manikuro in nohtov. Pogosto, teh sklopov vsebuje take roženice, skobljanje tudi naprave, s katerimi se lahko ohranja kožo. Rezkalni stroji imajo številni dokumenti lahko pila, brušen in poliran. Zlasti ko ne samo manikura in pedikura set mora biti mogoče, več naprav, vključno z škarje za nohte so potrebni. To je okoliščina, da moji nohti so se znatno bolj stabilen kot nohti.

V na nded shop visoke kakovosti manikura kompleti so na voljo, zaprtem enote so izdelani iz težkih in trpežnega materiala, manikura oprema so iz nerjavnega jekla design enoten metal seveda. Ko vse določa, zavedati, da je čiščenje umazanije in opilki je treba po uporabi naprave. Pripomočki za uporabo, veljajo takoj. Kaj metod čiščenja so vsak primeren, je proizvajalčeva navodila za sklicevanje.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€