Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Začetnik Kompleti / Pedikuro Kompleti

Pedikuro Kompleti

Komplet YOUMAXX za pedikuro Pedikuro Kompleti Komplet YOUMAXX za pedikuro
cena od 3,73 € *
NAIL-EON akril in povrhnjica Klešče Pedikuro Kompleti NAIL-EON akril in povrhnjica Klešče
5,45 € *
16,03 € / 100 g
NAIL-EON UV doma iz Pedikuro Kompleti NAIL-EON UV doma iz
cena od 38,41 € *
YOUMAXX pedikura prsti ločilom 12 Par Pedikuro Kompleti YOUMAXX pedikura prsti ločilom 12 Par
cena od 2,58 € *
6,29 € / 100 g
nded Pediküre Set - Nagelknipser Box Pedikuro Kompleti nded Pediküre Set - Nagelknipser Box
cena od 3,23 € *
Komplet YOUMAXX za pedikuro 5 in 1 Pedikuro Kompleti Komplet YOUMAXX za pedikuro 5 in 1
4,49 € *
-45%
Akrilna in povrhnjica Klešče Pedikuro Kompleti Akrilna in povrhnjica Klešče
6,45 € *
12,90 € / 100 g
YOUMAXX Copati za pedikuro 12 pari Pedikuro Kompleti YOUMAXX Copati za pedikuro 12 pari
cena od 9,95 € *
6,07 € / 100 g
Komplet YOUMAXX za pedikuro 4 in 1 Pedikuro Kompleti Komplet YOUMAXX za pedikuro 4 in 1
3,48 € *
-45%
Komplet YOUMAXX za pedikuro 3 in 1 Pedikuro Kompleti Komplet YOUMAXX za pedikuro 3 in 1
2,04 € *
-45%

Vzdrževati od glave do pete. Ta znan rek ne izvaja v celoti v mnogih primerih. Noge so deli telesa najbolj pomembno, na žalost pogosto preveč močno zanemarjeno. Medtem ko imajo nas zanesljivo v mnogih letih, lahko stisnite v tesen Nezavestnega čevlje in ne Mlitav celo pod velik poudarja še dolgo. Foot care je zato zelo pomembno.

Medtem ko je Podiatrist ukvarja predvsem z vidiki zdravstvenega varstva foot care, nail designer naše noge previdno zagotavlja čisto in lepo noge v kozmetičnih polje nizov. Še posebej nohti lahko strokovno vzdržuje z napravami iz naše nego kompleti. Kot Priloge so na voljo, ki je nežno roženice in razpoke odstrani.

Na je pedikura nogo vrti okoli. Kompleti vsebujejo vsa orodja, ki so potrebne za strokovno manikura, doma ali v salon pedikura nohtov. Pomembno je nad vse a silen mletju enota, ki se lahko uporabljajo zelo prožno prek različnih člankov. Tako je mogoče vložiti nohti z malo truda ali poljski. Še posebej pogosto zelo debele nohti palca lahko kot nežna in učinkovita oblika. Foot care podal sklopov v praktične, trd skorja skrinja, npr. Vse komponente so jasno urejeno, prostor za varčevanje in varno shranjevanje in lahko zlahka prevažati po potrebi. To razširili pomembno in privlačno točko, ki je lahko pravi diferenciator na primer razpon v mobilnih nohtov Studio.

Poleg nohtov, sam, tudi koži stopala lahko ohrani z raznimi priključki. Vedno tam ob vznožju tvorbo kalusa. To ščiti tako občutljivo kožo, na primer o bale ali pete. Roženica je preveč debel, gre za solze in boleče spremembe. Tako lahko ni tako daleč, je treba redno odstraniti zaščitni sloj. O razrez prilog, ki se lahko vgradi na rezalnik, zanesljivo odstrani odvečno kožo. Poznejše footbath, na primer kot parafinsko kopel vzdržuje tudi noge in jih naredi mehko in voljno. Kako sklopov so stopala skrbi predvsem za noge v spletni trgovini nded tudi parafinske kopeli in druge izdelke za nego.

Brskanje po naši spletni trgovini in našli foot care določa in veliko več izdelkov za nego in Polepšanje noge ali creative nail art za toe nohtov! Izdelkov visoke kakovosti, širok izbor in hitra dostava in pravični pogoji bi za še več zabave v izboru, nakup in uporabo naših izdelkov!

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€